DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl

Amerikaanse dramaserie voor de zender CW.

Hierin draait het om de levens van de jonge elite van de Upper East Side van New York. Ze genieten hun opleiding op een privéschool, worden rondgereden door chauffeurs in limousines en feesten in designerkleding. Alles draait om status en netwerken. Uiteraard is deze wereld voor jong volwassenen aantrekkelijk, maar ook uiterst gevaarlijk.
Verleidingen liggen op de loer en niemand is te vertrouwen.

Gossip Girl is een anonieme dame die alles van iedereen weet. Op haar blog houdt ze alle roddels bij en via sms’jes laat ze iedereen uit het eliteclubje de laatste scoops weten. Ze hoeft gelukkig niet alles zelf te doen, want ze ontvangt dagelijks tips van de leden van de rijke vriendengroep. Alles wat ze op haar blog schrijft, wordt als waarheid aangenomen. Met als gevolg dat niemand te vertrouwen is en vele relaties worden verbroken.

Hilary scoort in 2009 een gastrol in serie en is voor 6 aflevering te zien in het derde seizoen van de serie, ze speelt de rol van Olivia Kate Burke. Een actrice die gaat studeren op NYU (New York Universiteit) en een relatie krijgt met Dan Humprey. Haar rol in de serie doet veel stof opwaaien als haar personage meedoet aan een trio.

Afleveringen:
3×04 Dan de Fleurette
3×06 Enough About Eve
3×07 How to Suceed Bassness
3×08 The Grandfather: Part II
3×09 They Shoot Humphreys, Don’t They?
3×10 The Last Days of Disco Stick

Back