DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl

Hilary heeft meerdere honden en een kat als huisdieren.


Beau

Hilary had een Franse Bulldog genaamd Beau. Ze haalde de puppy in 2014 in huis, begin 2016 overleed hij plotseling. Ze liet toen het volgende weten op haar instagramaccount:

“It’s really true that we never know what the day will bring us. I am shattered in a million pieces today because my baby Frenchie Beau has gone to doggy heaven this afternoon.”

Coco

Hilary heeft een Chihuahua genaamd Coco.


Dubios

Hilary heeft een Berner Sennenhond/Australian Shepherd mix genaamd Dubios. Ze haalde de toen 2 jarige hond in 2009 in haar huis. Hij woonde tot die tijd bij een ‘pleeggezin’ die hem opving nadat hij op straat werd gevonden in L.A.


Peaches

Hilary heeft een Franse Bulldog genaamd Peaches, in maart 2016 haalde ze het zusjes van haar eerder dat jaar overleden hond Beau in huis. Hilary poste hierover het volgende op haar instagramaccount:

“I’m peaches…. I am Beau’s sister and new trouble maker at the Duff house!”


Jack

Hilary heeft een Yorkie genaamd Jak, ze kreeg hem al cadeau van haar toenmalige vriend Joel Madden.


Lola

Hilary had een Chihuahua genaamd Lola, ze haalde hond in 2005 in huis nadat ze haar zag tijdens een tour in Florida. Dit zonder medeweten van haar moeder. Sindsdien is Lola geregeld te zien geweest in fotoshoots met Hilary en was ze samen met een genanimeerde versie te zien in het computersspel ‘The Sims 2: Huisdieren’. De afgelopen jaren was ze al geregeld ziek, zo kreeg ze in 2011 een ooginfectie en in 2012 onderging ze een hersenoperatie nadat ze epileptische insulten kreeg. In juni 2013 liet Hilary weten dat Lola overleden was.


Lola

Hilary heeft een zwarte kat als huisdier, hier is weinig over bekend. Wel was deze te zien in de 2006 fotoshoot die ze had met fotograaf Oliver Pojzman.