Lekker is het in ieder geval.
Gewoon, omdat het geinig is te kijken naar wat een ander dagelijks eet, en omdat we bij Hilary Duff totáál niet zouden kunnen inschatten of ze een pizza-, een havermout-, of een inbetween-type is, delen we de samenvatting Duffs eetdagboek in Marie Claire.
Ontbijt
Hills start het liefst met havermout (met amandelboter, golden syrup of rozijnen), toast (met een mix van eiwit en kaas, of met avocado en tomaat), of een shake (die dan weer of gemaakt is van groenten, of van ingrediënten met veel proteïnen). Dat zijn dus heel wat favoriete ontbijtjes om uit te kiezen.
Koffie
Die is dus gewoon… gewoon. Niks geen sojamelk, amandelmelk or rijstmelk; in de koffie van Duff zit ‘gewone’ koemelk. Aan Marie Claire:‘I drink cow’s milk; it’s so rebellious. I feel like everyone’s like, “cow’s milk?!”, but I love it.’
Lunch
Duff zorgt dat ze haar eiwitten tijdens de lunch binnenkrijgt door te gaan voor magere producten als vis of kip, en dat te combineren met een salade – en misschien af en toe Franse frietjes, want waarom niet?Avondeten
Tegen het avondeten gaat Hilary voor gemak; of ze gaat uit eten, of ze bestelt iets. Mocht ze toch willen koken, dan gaat ze voor coquilles in currysaus of steak met peer of ananas.Duidelijk.
Bron: Cosmopolitan