Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
Elixer

In 2010 bracht Hilary haar eerste boek uit dat ze samen met schrijfster Elise Allen schreef. Het boek werd in succes en is inmiddels een New York Times Best Seller. In een interview vertelde ze dat ze al langer met het idee voor het verhaal rondliep en dat ze met aanmoediging van haar moeder Susan besloot er een boek van te maken.

Uitgeverij: Simon & Schuster Books For You
Pagina’s: 330
Releasedatum: 12 oktober 2010

Clea Raymond is een succesvolle jonge fotograaf en de dochter van een prominente politicus. Voor haar werk zwerft ze de hele wereld over en komt op de meest exotische plaatsen. Wanneer haar vader plotseling verdwijnt, tijdens een van zijn humanitaire reizen, ziet Clea op de foto’s die ze maakt een vreemde schim. Hoe vaker ze ernaar kijkt, hoe meer de schim lijkt op een mysterieuze, knappe man. Uiteindelijk ontmoet Clea de man van de foto’s in het echt, en ze voelt zich direct enorm tot hem aangetrokken. Samen gaan ze op zoek naar haar verdwenen vader en komen ze erachter waarom ze zich zo verbonden met elkaar voelen. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens en achtervolgd door een donker geheim moeten ze samen het verleden ontraadselen om hun toekomst veilig te stellen.

Weetjes:
– Het enige boek van Hilary dat vertaald in naar het Nederlands, hij is vertaald door Ellis Post Uiterweer en uitgegeven door Boekerij.
– Ze kwam als promotie naar België voor een signeersessie.

Back