Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
Agent Cody Banks

Verenigde Staten / Canada
Avontuur / Actie
102 minuten

geregisseerd door Harald Zwart
met Frankie Muniz, Hilary Duff en Jared Van Snellenberg

Cody Banks lijkt op het eerste gezicht een normale, klein beetje sullige, tiener. Maar hij is werkelijk een CIA-agent die deel uitmaakt van een speciale tak van tiener-agenten. Hij krijgt hulp van begeleider, Ronica Miles en ook beschikt Cody over de nieuwste snufjes. Zijn eerste missie is het bevriend raken met Natalie Connors, de dochter van een uitvinder die onwetend de slechterik in dit verhaal helpt. Maar helaas kan Cody absoluut niet omgaan met meisjes. Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen?

Weetjes:
– Hilary hoorde voor het eerst over de film op de set van ‘Lizzie McGuire’ toen Frankie Muniz daar een gastrol in had.
– De rol van Natalie Connors is vernoemd naar producer Dylan Sellers’s dochter Natalie. Zij wilde heel graag dat Hilary deze rol zou spelen, zelf heeft een een kleine cameorol in de film.

Back