DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl

Verenigde Staten
Horror / Thriller
geregisseerd door Daniel Farrands
met Hilary Duff, Jonathan Bennett en Lydia Hearst

De film gaat over de laatste dagen van het leven van Sharon Tate voordat ze op 26-jarige leeftijd tragisch werd gedood door de volgelingen van Charles Manson. Sharon is net naar het huis verhuisd waar zij en regisseur Roman Polanski hun gezin zouden beginnen, aangezien Sharon acht maanden zwanger is van hun eerste kind. De vrienden van Sharon houden haar gezelschap tot de Roman uit Europa terugkeert. Wat een leuke tijd zou moeten zijn, wordt sinister wanneer zich een reeks vreemde gebeurtenissen voordoet – een griezelige man genaamd Charlie komt langs, vreemde hippie-meisjes passeren de woning en de familiehond verdwijnt. Sharon krijgt visioenen van haar naderende dood en kan haar vrienden niet overtuigen dat de visioenen echt zijn totdat het te laat is voor hen allemaal.

Weetjes
– De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
– Opnames van de film vonden plaats in januari en februari 2018, Hilary was binnen twee weken klaar met de opnames.
– Hilary heeft laten weten het een geweldige uitdaging en een eer om in de film te spelen, ze ziet Sharon als een geweldige vrouw.
– Debra Tate, de zus van de overleden Sharon Tate liet in een persbericht weten niet achter de verfilming van haar zus verhaal te staan. Zo liet ze weten dat ze het niet vond kunnen dat zo’n afschuwelijk verhaal uitgebuit wordt door de media. Mede ook omdat hun zo’n 50 jaar geleden was dat haar zus vermoord was, en het een soort jubileum werd voor de pers.

Back