DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S #1 | FOTO’S #2

in 2020 werd aangekondigd dat Hilary een samenwerking was aangegaan met het Candese kledingmerk ‘Smash + Tess’, ze ontworp een gelimiteerde collectie voor het merk. Hilary’s goede vriendin Lauren hielp mee met het ontwerpproces.

Kledinglijn
In maart 2021 werd de kledinglijn gelimiteerd verkocht, omdat er grootte vraag naar was zijn ze op zoek gegaan naar meer stof om kledingstukken te maken. De kledinglijn bestaat uit 10 individuele kledingstukken, die bestaat uit verschillende rompers en en een T-shirt. Enkele zijn matsende outfits voor moeders en dochter. Items uit de kledinglijn koste tussen de $60 en $120. In mei 2021 werdt de collectie uitgebreid door één van de rompers uit te brengen in een nieuwe kleur.

De kledingstukken zijn vernoemd naar haarzelf, zoon Luca, dochter Banks en goede vriendin Lauren.

Promotie
Voor de kledinglijn promotie heeft Hilary in oktober 2020 een fotoshoot gehad ter promotie, met fotograaf Ashley Barrett, ook dochter Banks stond model voor de kledinglijn. In 2021 wordt er nog een promotieshoot uitgebracht om de lancering van de Lauren Romper in de kleur Midgnight Black te promoten.

Back