DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

Amerikaanse dramaserie voor de zender CW.

Hierin draait het om de levens van de jonge elite van de Upper East Side van New York. Ze genieten hun opleiding op een privéschool, worden rondgereden door chauffeurs in limousines en feesten in designerkleding. Alles draait om status en netwerken. Uiteraard is deze wereld voor jong volwassenen aantrekkelijk, maar ook uiterst gevaarlijk.
Verleidingen liggen op de loer en niemand is te vertrouwen.

Gossip Girl is een anonieme dame die alles van iedereen weet. Op haar blog houdt ze alle roddels bij en via sms’jes laat ze iedereen uit het eliteclubje de laatste scoops weten. Ze hoeft gelukkig niet alles zelf te doen, want ze ontvangt dagelijks tips van de leden van de rijke vriendengroep. Alles wat ze op haar blog schrijft, wordt als waarheid aangenomen. Met als gevolg dat niemand te vertrouwen is en vele relaties worden verbroken.

Hilary scoort in 2009 een gastrol in serie en is voor 6 aflevering te zien in het derde seizoen van de serie, ze speelt de rol van Olivia Kate Burke. Een actrice die gaat studeren op NYU (New York Universiteit) en een relatie krijgt met Dan Humprey. Haar rol in de serie doet veel stof opwaaien als haar personage meedoet aan een trio.

Afleveringen:
3×04 Dan de Fleurette
Het is Jenny’s eerste dag als Queen Bee. En een beroemde actrice, Olivia Burke, wordt Vanessa’s kamergenote.

3×06 Enough About Eve
Dan nodigt Olivia uit om kennis te maken met Rufus en Lily. Dit stelt het nieuwe stel voor allerlei problemen. Serena en Nate besluiten Carter Baizen te helpen.

3×07 How to Suceed Bassness
Serena helpt Chuck bij de opening van zijn club, maar Blair voelt zich buitengesloten. Dan is ontsteld als hij naar een van Olivia’s seksscènes kijkt.

3×08 The Grandfather: Part II
Tijdens een optreden in een talkshow met gastheer Jimmy Fallon, zegt Olivia iets wat ze betreurt. Ze probeert het geheim te houden voor Dan.

3×09 They Shoot Humphreys, Don’t They?
Jenny wil de allermooiste escorte voor het Cotillion regelen. Dan is boos als Olivia overweegt om van school te gaan.

3×10 The Last Days of Disco Stick
Danny en Olivia geven zich op als acteur en schrijver van een schooltoneelstuk gebaseerd op een idee van Blair en geregisseerd door Vanessa.

Back