DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

1×01 Rumors
Lizzie helpt per ongeluk een roddel over Kate, het populairste meisje in de school, de wereld in. Miranda word als de schuldige aangewezen. Lizzie kijkt toe hoe zich een ware oorlog ontwikkeld tussen Kate en Miranda omdat zij de lef niet kan opbrengen om de waarheid te vertellen.

1×02 Picture Day
Er zullen klassenfoto’s gemaakt gaan worden en Lizzie heeft niets om aan te trekken! Haar moeder dringt erop aan dat ze die schattige rode eenhoorn trui aantrekt die haar oma voor haar gebreid heeft. Er dreigt een sociale vernedering.

1×03 When Moms Attack
Lizzie houdt van haar moeder Jo, maar ze is dankbaar om weg te kunnen komen van haar met een weekend-reisje. Haar plezier veranderd snel in terging als ze erachter komt dat haar moeder de reis leidt. Matt en Sam (Lizzie’s vader) moeten het zien te redden zonder de dames.

1×04 Pool Party
Lizzie is uitgenodigd voor het hipste feest van het jaar, maar door familieverplichtingen kan ze niet. Nog veel erger is dat Miranda nu zonder haar gaat.

1×05 I’ve Got Rhythmic
Lizzie is middelmatig in alles wat ze probeert, totdat ze ontdekt dat ze uitermate begaafd is met Ritmische Gymnastiek, wat beschouwd wordt als de meest sullige sport in het universum.

1×06 Jack of All Trades
Gordo is er van overtuigt dat zijn scheikundeleraar er op uit is om hem een streek te leveren. Als hij het probleem niet oplost, zal hij verdoemt zijn zijn verdere leven te slijten als blackjack dealer, een beroep die er uit de beroepstest is komen rollen. Lizzie en Miranda zijn ook net zo blij met de uitslagen. Ondertussen eist Matt, Lizzie’s broertje, dat hij voortaan ”M-Dogg” word genoemd.

1×07 Aaron Carter’s Coming to Town
Popster Aaron Carter is in de stad om zijn nieuwste videoclip op te nemen. Lizzie, Miranda, Gordo en Matt willen hoe dan ook weten waar het is, om vervolgens de set te betreden om Aaron Carter te ontmoeten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

1×08 Misadventures in Babysitting
Lizzie’s vader, Sam, staat met tegenzin toe dat ze mag babysitten op Matt, ook al denkt hij dat Lizzie er nog te jong voor is. Lizzie heeft er moeite mee het tegendeel te bewijzen. Zelfs met de hulp van Miranda en Gordo loopt alles in het honderd.

1×09 Election
Lizzie besluit zich kandidaat te stellen voor klassepresident. Met Gordo’s hulp word ze een goede kanshebber. Helaas stijgt het succes haar naar het hoofd en word ze een echte politicus.

1×10 I Do, I Don’t
De groep gaat ’trouwen’ voor Sociale Studies. Lizzie ’trouwt’ met Gordo, maar is te jaloers op Miranda’s ‘huwelijk’ met de knappe Ethan Craft om aandacht te geven aan haar eigen ‘man’.

1×11 Bad Girl McGuire
Een ‘slechte’ meid; Angel, bevriend met Lizzie en samen gaan ze het criminele leven in. Gordo en Miranda spannen samen om Lizzie op haar gedrag aan te spreken.

1×12 Between a Rock and a Bra Place
Lizzie en Miranda gaan winkelen. Ze gaan hun eerste bh kopen.

1×13. Come Fly with Me
Gordo houdt van een bepaalde aparte stijl, van de muziek tot aan de kleding. Als Lizzie en Miranda deze stijl op school opeens helemaal hip maken, voelt Gordo zich genoodzaakt zijn liefde op te geven.

1×14 Random Acts of Miranda
Miranda is helemaal uitzinnig, omdat ze een grote rol heeft in de schoolvoorstelling. Lizzie belooft er een stuk over te schrijven in de schoolkrant. Het probleem is alleen, de voorstelling is slecht en Miranda’s acteerwerk nog slechter. Zal Lizzie de waarheid schrijven?

1×15 Lizzie’s Nightmare
Lizzie is door het dolle als ze met Ethan kan lunchen. helemaal als hij verteld over zijn nieuwe vriend, die een bekendheid is. Dat blijkt Matt te zijn, die per ongeluk de verkeerde schoolbus had gepakt. Terwijl zijn ouders doodongerust zijn, probeert Lizzie hem de school uit te werken.

1×16 Obsession
Lizzie organiseert allerlei inzamelingen voor goede doelen, het lijkt wel een obsessie. Gordo is ook geobsedeerd, maar dan met het winnen van de Wetenschapswedstrijd. Hun obsessies worden zo erg dat ze hun vriendschap bedreigen.

1×17 Sibling Bonds
Lizzie kijkt er naar uit om wat tijd door te brengen met Ethan Croft. Vlak voordat het gaat gebeuren, doet haar broertje handboeien om bij zichzelf en bij haar. Hij moet dus mee naar hun ontmoeting.

1×18 Rated Aargh
Tegen de waarschuwingen van hun ouders in, bezoeken Lizzie, Miranda en Gordo een gewelddadige film. In de bioscoop redt Lizzie een man die stikt in zijn popcorn. Ze is een held en komt op het nieuws. Het nieuws dat haar ouders ook kijken.

1×19 Gordo and the Girl
Miranda en Lizzie weigeren te geloven dat Gordo een vriendinnetje heeft. Ze doen erg hun best te bewijzen dat er geen meisje bestaat die zo gek kan zijn op Gordo. Daarbij slopen ze bijna zijn relatie en het restaurant waar hij een afspraakje heeft.

1×20 Educating Ethan
Gordo wil graag een goede leraar zijn en geeft Ethan bijles, omdat hij het geld nodig heeft voor een nieuwe stereo. Matt en Lanny proberen ondertussen superhelden te worden.

1×21 Lizzie Strikes Out
Lizzie komt erachter dat ze op dezelfde avond met haar vader en met Ethan heeft afgesproken. Miranda probeert Gordo te helpen zijn angst voor bowling te overwinnen. Ondertussen proberen Lanny en Matt een manier te vinden om Heywood Briggs te verslaan.

1×22 The Untitled Stan Jansen Project
Een regisseur van documentaires kiest Lizzie’s school als locatie voor zijn project en Gordo krijgt een groot aandeel in dezen. Lizzie en Miranda zijn een beetje jaloers op hem. Ondertussen wordt Matt verliefd op Melina. Maar dat is geen lieverdje.

1×23 Last Year’s Model
Lizzie mag meelopen in een lokale modeshow en wordt opeens een beetje een bekendheid. Haar beroemdheid stijgt haar vrienden naar het hoofd en dat bevalt Lizzie niet.

1×24 Night of the Day of the Dead
Kate verbreekt een belofte die ze had gedaan aan Lizzie. Nog erger, ze maakt Miranda’s Mexicaanse tradities belachelijk. Kate gelooft niet in de vloek die ze klaarblijkelijk over de school heeft afgeroepen. Totdat Lizzie, Gordo en Matt zich opeens wel heel raar gaan gedragen.

1×25 Facts of Life
Lizzie, Miranda en Gordo doen mee aan een moeilijke academische quiz, met als hoofdprijs een reis naar Florida. Ze studeren onder begeleiding van Digby Sellers, die ze leert dat lol hebben net zo belangrijk is als stof leren. Ondertussen richten Lanny en Matt een band op.

1×26 Scarlett Larry
Lizzie komt erachter dat Larry Tudgeman, de grootste sukkel van de school, verliefd op haar is. Met hem uitgaan zou een ramp zijn voor haar imago. Na met haar moeder te hebben gesproken, besluit ze hem een kans te geven. Ze komt erachter dat Larry een heel interessant persoon is, ondanks dat hij nog altijd niks voor haar is.

1×27 Gordo and the Dwarves
Lizzie’s oma stuurt een bordspel en Gordo raakt er verslaafd aan. Zo erg dat zijn schoolwerk eronder lijdt. Miranda en Lizzie grijpen in. Ondertussen raken Lizzie’s vader en Miranda’s vader betrokken bij Matt’s schoolproject.

1×28 Lizzie and Kate’s Big Adventure
Als Lizzie en Kate op dezelfde dag afwezig zijn, moeten ze samen aan een maatschappijleerproject werken. Hoe erg hun vrienden het ook vinden, ze vinden het fijn om samen te werken. Ze kletsen over de tijd waarin ze goede vriendinnen waren. Ondertussen is Matt mensen aan het overtuigen, waaronder Sam, dat hij psychisch niet in orde is. Aan Jo weer de taak om dat verhaal uit de wereld te helpen.

1×29 The Courtship of Miranda Sanchez
Miranda is verliefd op een jongen in haar klas, maar is te nerveus om met hem te praten. Lizzie besluit om haar te helpen, maar hierdoor ontstaat er een misverstand. De jongen denkt dat Lizzie verliefd op hem is.

1×30 Gordo’s Video
Gordo raakt gefascineerd door reality tv en plaatst overal in school verborgen camera’s. Hij filmt een hoop schaamtevolle momenten van zijn medestudenten.

1×31 Gordo’s Bar Mitzvah
Gordo doet zijn Bar Mitzwah en wordt een man. Maar eerst heeft hij nog wat dingen te doen. Jo gaat in staking, totdat Sam haar wijst op zijn aandeel in Matt’s opvoeding.

Back