DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

2×01 First Kiss
Vergeet Ethan Craft. Lizzie vindt haar eerste vriendje op een ietwat vreemde plek. Ondertussen vinden Miranda en Gordo dat Lizzie haar nieuwe obsessie een beetje overdrijft. Matt doet er alles voor om Melina’s Paul O’Neil kaart te krijgen.

2×02 El Oro de Montezuma
Lizzie, Miranda en Gordo gaan met Miranda’s neef naar een Spaans gesproken show. Al snel komen ze erachter dat Spaans moeilijker is dan ze dachten. Ondertussen spelen Matt en Lanny verstoppertje.

2×03 Mom’s Best Friend
Nadat ze een boek heeft gelezen over moeder/dochter verhoudingen, besluit ze dat zij en haar moeder beste vrienden moeten worden. Ondertussen verandert de saaie dag van Matt en Lanny als er opeens een chimpansee hun kamer in loopt.

2×04 Rise and Fall of Kate
Nadat Kate uit het cheerleaderteam is gezet vanwege een armblessure, moeten Lizzie, Miranda en Gordo een manier vinden om haar weer aan de top te krijgen om onder het regime van de nieuwe hoofdcheerleader Claire uit te komen. Matt verandert in een aansteller als hij een kleine rol in het schooltheater krijgt toegewezen.

2×05 Working Girl
Lizzie krijgt meer dan waar ze op had gerekend als ze een baantje neemt als serveerster bij de Digital Bean, in haar streven naar financiële onafhankelijkheid. Ondertussen wordt Matt verliefd op Miranda en laat hij dit op een ongebruikelijke manier merken.

2×06 And the Winner Is
Een ruzie tussen Lizzie, Miranda en Gordo leidt tot vreemde team combinaties voor een klassenspeurtocht. Ondertussen krijgt Matt Lizzie’s klasseopdracht onder ogen, en is-ie ervan overtuigd dat hij een heuse schatkaart heeft gevonden.

2×07 The Longest Yard
Lizzie is geïrriteerd omdat ze thuis moet blijven om op Matt te passen, maar wordt pas echt razend wanneer Matt en Lanny per ongeluk Sam’s door Walter Payton gesigneerde football kapot maken. Ze krijgt echter zelf een lesje in opvoeding als ze Matt en Lanny op moet sporen nadat deze stiekem het huis hebben ontvlucht, op zoek naar iemand die de football kan repareren.

2×08 Just Friends
Het Sadie Hawkins bal komt eraan, voor Lizzie een uitgesproken kans om Ethan Craft uit te vragen. Ethan vertelt Lizzie dat hij haar meer als vriend ziet, zodat ze besluit zich te veranderen in het type meisje waarvan zij denkt dat Ethan er wèl voor valt. Ondertussen verzinnen Matt en Lanny een smakelijke nieuwe smoothie. Ze verkopen deze in de achtertuin, die meteen de hipste plek in de stad wordt.

2×09 Those Freaky McGuires
Er is iets raars aan de hand met Lizzie. Na een heftige ruzie met Matt bevindt Lizzie zich plotseling in zijn lichaam, terwijl Matt in het hare zit! De twee moeten een dagje school doormaken zonder elkaars levens te ruïneren.

2×10 In Miranda Lizzie Does Not Trust
Lizzie’s en Miranda’s vriendschap staat op het spel wanneer Miranda wordt beschuldigd van diefstal uit het winkelcentrum en Lizzie haar niet gelooft. Ondertussen beginnen Matt en Lanny hun eigen web-cam talkshow.

2×11 Over the Hill
Als ze hoort dat een klasgenoot het tot het Olympisch duikteam heeft geschopt, gaat Lizzie zich zorgen maken of ze niet te lang heeft gewacht met het uitstippelen van haar carriere. Matt, Melina en Lanny proberen van Matts geesten uit huis te drijven.

2×12 Best Dressed for Much Less
De “Beste van…” lijstjes komen er weer aan voor het jaarboek, en Lizzie besluit vol voor de categorie “Best Gekleed” te gaan. Ze beseft zich dat ze er maar één dag – de dag dat iedereen stemt – beter dan Kate uit hoeft te zien, maar daar heeft ze wel een hippe broek voor nodig van de plaatselijke boetiek, en daar is het McGuire gezinsbudget te klein voor. Ondertussen beleeft Matt zijn “15 Minutes of Fame” als hij een video van zijn gekke bekken aan een TV-programma opstuurt.

2×13 You’re A Good Man, Lizzie McGuire
Iemand heeft het hoofd van het standbeeld van de vorige schooldirecteur afgebroken, en het aankomende schoolfeest wordt afgelast tot de dader is gevonden. Lizzie heeft gezien dat Kate de schuldige is, en Kate weet dat Lizzie dat weet. Ze wordt geconfronteerd met een dilemma: Kate aangeven en haar woede over zich heen krijgen, of niets zeggen en het schoolfeest laten aflasten. Ondertussen leggen Matt en Lanny hun spaargeld bij elkaar om een coole fiets te kopen, maar ontdekken ze dat het delen van een fiets moeilijker is dan het lijkt.

2×14 Just Like Lizzie
Nu Lizzie een wat oudere leerling is, besluit ze mentor te worden van jongeren leerlingen. Haar enthousiasme wordt snel getempert als de kinderen alles gaan kopieren wat ze draagt… Letterlijk! Ondertussen moet Matt ver gaan bij de scouts om zijn promotie te verdienen

2×15 Lizzie in the Middle
Niemand is meer verrast dan Lizzie als de oude vriend van Mr. Dig, Frankie Muniz, een bezoekje brengt aan Hillridge Middle School. Maar de grootste verrassing is dat Frankie Lizzie mee uitvraagt! Lizzie komt erachter dat achter de sluier van zijn TV sterrendom Frankie een normale jongen blijkt te zijn. Ze leert echter ook dat beroemdheid aanstekelijk kan zijn.

2×16 Inner Beauty
Als Miranda om verkeerde redenen op dieet gaat, helpen Lizzie en Gordo haar inzien dat ze geen controle heeft over alles in haar leven. Jo en Sam proberen Matt zoveel mogelijk te ondersteunen in zijn nieuwe hobby.

2×17 Movin’ On Up
Doordat Gordo zo slim is, kan hij een klas overslaan. Dit brengt het volgende dilemma met zich mee: gaat hij eerder van school of blijft hij bij zijn vrienden? Ondertussen willen Matt en Lanny cheerleader worden.

2×18 Party Over Here
Als Lizzie, Miranda en Gordo stiekem een bezoekje brengen aan Kate’s verjaardagsfeest ontdekken ze dat de meeste feestgangers oudere vrienden zijn van Kate’s nichtje. Als het feest uit de hand loopt besluit Lizzie haar moeder te bellen om te helpen, ook al betekent dat dat ze zichzelf daarmee niet populair maakt. Ondertussen worden Matt en Sam gekozen om de hoofdrollen te spelen in een vader-en-zoon reclamespotje voor een nieuwe frisdrank.

2×19 She Said, He Said, She Said
Een spontaan voedselgevecht in de schoolkantine zorgt ervoor dat Lizzie, Kate en Tudgeman straf krijgen. Ze moeten niet alleen de rotzooi opruimen, maar ook aangeven wie er begonnen is. Ieder heeft zijn eigen, unieke versie van het voorval. Ondertussen brengen Matt en Lanny een avontuurlijke dag door nadat ze per ongeluk worden achtergelaten tijdens een schoolexcursie.

2×20 Xtreme Xmas
Het zal Lizzies beste Kerst ooit worden als ze een geweldige paradekar met Rock ’n Roll thema bouwt en daarmee de “Beste Paradekar” prijs wint in de plaatselijke Kerstparade. Helaas zien Gordo en haar familie af van het bouwen van de paradekar om een vreemd oud mannetje -die beweert de hoofdelf van de kerstman te zijn- te helpen door de waterleiding in zijn bejaardentehuis te repareren. Lizzie leert de ware betekenis van Kerstmis en krijgt een magische verassing als de Rock ’n Roll paradekar die ze nooit af heeft kunnen maken opeens in de parade meerijdt met erop niemand anders dan Steven Tyler van Aerosmith.

2×21 Lizzie’s Eleven
Lizzies pogingen om 11 van haar foto’s in het jaarboek te krijgen worden belemmert als Kate, de redacteur van het jaarboek, haar positie gebruikt om ze uit de uiteindelijke layout te schrappen. Lizzie krijgt hulp van haar kleine broertje Matt en plant een kraak waarbij ze Kate bezwendelen tijdens de Monte Carlo Nite op school.

2×22 Dear Lizzie
Als Lizzie de adviescolumnist wordt van de schoolwebsite pakken sommige van haar adviezen verkeerd uit. Wanneer ze realiseert dat de problemen van haar medeleerlingen veel complexer zijn dan ze eerst had gedacht, moet ze proberen haar eigen adviezen ongedaan te maken. Matt wordt ondertussen slachtoffer van een collega poetsenbakker.

2×23 Clue-Less
Lizzie en haar vrienden doen mee aan een mysterieus “whodunnit” spel waarbij ze met een Engels accent spreken en in kostuums verkleed gaan. Lizzie is vastberaden om Gordo in het spel te verslaan – maar in werkelijkheid loopt het zo dat ze geconfronteerd wordt met de werkelijke gevoelens die zij en Gordo voor elkaar hebben.

2×24 Bye, Bye Hillridge Junior High
Terwijl men in jaarboeken aan het schrijven is en herinneringen ophaalt van hun leuke tijd op de middelbare school, worstelt Gordo met wat hij in Lizzie’s jaarboek moet schrijven.

2×25 Bunkies
Als er een waterleiding in Matts kamer barst, heeft Lizzie opeens een nieuwe kamergenoot. Alsof dat nog niet genoeg is moet ze, samen met Gordo en Miranda, een project uitvoeren om de eenheid van de school te bevorderen.

2×26 A Gordo Story
Gordo is verpletterd als hij erachter komt dat Parker zijn uitnodiging voor de dansavond afslaat omdat hij te klein is. Ondertussen moet Matt zijn stamboom traceren voor school, maar wanneer hij erachter komt dat zijn voorouders erg saai zijn, besluit hij de boel te verfraaien. Heel erg te verfraaien.

2×27 Grubby Longjohn’s Olde Tyme Revue
Lizzie heeft geen zin in een tripje naar een Wild West pretpark en sleept Miranda en Gordo stiekem mee naar het winkelcentrum. Jo en Sam beseffen dat dit wel eens het laatste gezamelijke familieuitstapje naar het park kan zijn. Dan herinnert Lizzie zich hoeveel plezier ze vroeger als kind in het park had en besluit ze ten kost van Miranda en Gordo toch maar mee te gaan. Dan eet Matt zich misselijk in het park…

2×28 The Greatest Crush Of All
Een spetter van een Engels docent uit Schotland doet de hartjes van alle meisjes sneller slaan. Lizzie gaat de strijd aan met Miranda, Kate en Veruca die allemaal wedijveren om de aandacht van de docent. Ondertussen passen de McGuires op Matts favoriete chimpansee – Fredo.

2×29 Grand Ole Grandma
Wanneer de oma van Gordo op bezoek komt, komt Gordo erachter dat ze niet de stille, conservatieve oma is die hij zich herinnert. Als levensgenietende, kimono-dragende, sushi-etende kanjer van een oma geeft Ruth (gespeeld door Doris Roberts) Gordo het gevoel dat hij de volwassene van hun twee is. Gordo realiseert zich uiteindelijk dat de verandering een goede is. Ondertussen kunnen Lizzie en Matt in huis doen wat ze maar willen als Jo en Sam ziek in bed liggen.

2×30 My Fair Larry
Als Miranda besluit het “perfecte” feest te geven nodigt ze iedereen op school uit – behalve Tudgeman. Lizzie kan niet anders dan medelijden hebben met Tudge en samen met Gordo haalt ze hem over om in vermomming toch naar het feest te gaan. Op het feest ontdekt Miranda dat de jongen met wie ze aan het dansen is eigenlijk Tudgeman is en realiseert zich dat ze een grote fout heeft gemaakt door te proberen hem buiten te sluiten. Ondertussen krijgen Melina en Matt een vrijwilligerswerkproject toegewezen waarin zij te maken krijgen met hun bejaarde tegenpolen, Marge en Moe.

2×31 The Gordo Shuffle
De normaalgesproken terughoudende Gordo krijgt een idee hoe hij een creditcard kan gebruiken voor het bestwil van de mensheid – door er een film mee te financieren. Door peperdure science fiction sets te gebruiken is hij uiteindelijk $5000,- kwijt, maar heeft na afloop geen film. Hij leert de gevaren van buitensporig gebruik van een creditcard en besluit door middel van hard werken zijn schuld af te betalen, ergens in zijn laatste jaar op de middelbare school. Ondertussen werkt Matt op extravagante wijze aan een wetenschappelijk experiment dat brood roostert.

2×32 My Dinner with Mr. Dig
Lizzie is stomverbaasd als, nadat ze hem per ongeluk heeft uitgenodigd om bij haar te komen eten, Mr. Dig en haar vader maatjes worden. Lizzie komt er al snel achter dat constant een leraar over de vloer hebben best wel een domper is. Ondertussen krijgt Matt het idee om zijn eigen lerares uit te nodigen om te komen eten om een wit voetje bij haar te halen.

2×33 Just One of the Guys
Wanneer Lizzie het schoolrecord op de optrekstang verbetert krijgt ze een reputatie als atleet. Echter, nadat ze in een flag football potje de wedstrijd beslist door middel van een tackle begint ze zich zorgen te maken dat de jongens haar als “jongensachtig meisje” zullen zien in plaats van “meisje meisje”. Daarom besluit ze om haar atletische inspanningen achter zich te laten om zich een truttiger imago aan te meten. Coach Kelly wijst Lizzie in een gesprek terecht en ze beseft zich dat ze zowel een meisje EN een atleet kan zijn. Ondertussen doet Matt het plotseling geweldig op school,dankzij een beetje hulp van een chimpansee.

2×34 Magic Train
Lizzie en Miranda horen dat hun favoriete kinderprogramma – “Clover’s & Daisy’s Magic Train” – naar hun stad komt voor opnames. Aangemoedigt door Gordo besluiten ze er naartoe te gaan, ook al zijn ze eigenlijk veel te oud. Eenmaal aangekomen worden ze gespot door Kate, die toevallig in de buurt aan het babysitten is. De volgende dag moeten ze naar school en wacht ze de hoon van hun klasgenoten. Ondertussen maakt Matt van het McGuire-huis een museum van stof, vlekken en vuil.

Back