Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
Familie


Ouders Bob & Susan

Hilary’s ouders Bob & Susan zijn 2008 gescheiden na 24 jaar huwelijk. Hierna heeft Hilary ook jarenlang een moeizaam contact gehad met haar vader. Moeder Susan is inmiddels al weer enkele jaren gelukkig met haar nieuwe vriend. Susan is regelmatig te zien op de Instagram accounts van Hilary en haar zus Haylie.


Zus Haylie

Haylie is Hilary’s oudere zus. Zij is naast actrice ook bezig met haar eigen kledingwinkel ‘Little Moon Society’ en heeft een passie voor koken. Zo bracht ze o.a. een kookboek ‘The Real Girl’s Kitchen’ uit en had ze haar eigen kookprogramma. Inmiddels woont Haylie in Dallas, Texas met haar gezin. Sinds 2012 is ze samen met Matt Rosenberg, en vanaf maart 2020 verloofd. Samen hebben ze twee dochter; Ryan Ava Erhard (2015) en Lulu Gray (2018). Haylie woont met haar gezin de Amerikaanse stad Austin in de staat Texas.


Zoon Luca

Hilary heeft samen met haar ex-man een zoon Luca Cruz Comrie, geboren op 20 maart 2012. Samen met haar ex-man deelt ze de voogdij.


Dochter Banks

Samen met haar huidige man Matthew kreeg Hilary dochter Banks Violet Biar, geboren op 25 oktober 2018.


Dochter Mae

Samen met haar huidige man Matthew kreeg Hilary dochter Mae James Biar, geboren op 24 maart 2021. Tijdens haar zwangerschap verfde Hilary haar haren blauw waardoor men ervan overtuigd was dat ze een jongen kreeg, ze liet weten dat dit geen hint was naar het geslacht van haar 3e kind.


Man Matthew

Hilary is sinds 2017 samen met zanger en songwriter Matthew Biar, zijn artiesten naam is Matthew Koma. Het stel ontmoette elkaar begin 2013 toen Hilary bezig was met de opnames van haar album ‘Breath In Breath Out’. Hilary heeft in interview laten weten dat de vonk tussen de twee er niet direct was, sinds 2017 zijn ze als stel publieke naar buiten gekomen. Hierna is het stel nog enkele maanden uit elkaar geweest, waarna ze besloten toch niet zonder elkaar te kunnen. In mei 2019 vroeg Matthew Hilary te huwelijk, in het geheim plande ze hun huwelijk. Hierdoor wisten familie en vrienden niet dat uitgenodigd waren op hun huwelijk op 21 december 2019 tot het zover was. Samen met Matthew heeft Hilary 2 dochters, momenteel is ze zwanger van hun derde kind.


Ex-man Mike
Hilary kreeg in 2007 een relatie met de Canadese hockeyspeler Mike Comrie, en trouwde met hem in 2010. Het stel ging helaas in januari 2014 uit elkaar, waarna de scheiding in 2015 rond was. Sindsdien delen ze de voogdij en opvoeding van hun zoon Luca. Hilary heeft in de media laten weten dat het niet altijd even makkelijk is maar dat ze nog goed bevriend met elkaar zijn en de opvoeding van hun zoon voorop stellen.
Back