Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
Huisdieren

Hilary heeft meerdere honden en een kat als huisdieren gehad, ze is een grote dierenliefhebber


Beau

Hilary had een Franse Bulldog genaamd Beau. Ze haalde de puppy in 2014 in huis, begin 2016 overleed hij plotseling. Ze liet toen het volgende weten op haar instagramaccount:

“It’s really true that we never know what the day will bring us. I am shattered in a million pieces today because my baby Frenchie Beau has gone to doggy heaven this afternoon.”


Coco

Hilary heeft een Chihuahua gehad genaamd Coco. In 2017 liet ze via haar instagramaccount weten dat Coco overleden was. Hij is 20 jaar oud geworden en was hiervoor van haar oma.


Dubios

Hilary heeft een Berner Sennenhond/Australian Shepherd mix genaamd Dubios. Ze haalde de toen 2 jarige hond in 2009 in haar huis. Hij woonde tot die tijd bij een ‘pleeggezin’ die hem opving nadat hij op straat werd gevonden in L.A. In februari 2018 liet ze weten dat hij overleden was.

You are more then I could have ever dreamt up on my own. I haven’t taken a step without you beside me for 10 years. You are my protector my comfort, my shadow, my understanding of all things good and warm and fierce,”


Peaches

Hilary heeft een Franse Bulldog genaamd Peaches, in maart 2016 haalde ze het zusjes van haar eerder dat jaar overleden hond Beau in huis. Hilary poste hierover het volgende op haar instagramaccount:

“I’m peaches…. I am Beau’s sister and new trouble maker at the Duff house!”


Jack

Hilary heeft een Yorkie genaamd Jak, ze kreeg hem al cadeau van haar toenmalige vriend Joel Madden.


Lola

Hilary had een Chihuahua genaamd Lola, ze haalde hond in 2005 in huis nadat ze haar zag tijdens een tour in Florida. Dit zonder medeweten van haar moeder. Sindsdien is Lola geregeld te zien geweest in fotoshoots met Hilary en was ze samen met een genanimeerde versie te zien in het computersspel ‘The Sims 2: Huisdieren’. De afgelopen jaren was ze al geregeld ziek, zo kreeg ze in 2011 een ooginfectie en in 2012 onderging ze een hersenoperatie nadat ze epileptische insulten kreeg. In juni 2013 liet Hilary weten dat Lola overleden was.


Lola

Hilary heeft een zwarte kat als huisdier, hier is weinig over bekend. Wel was deze te zien in de 2006 fotoshoot die ze had met fotograaf Oliver Pojzman.


Momo

In 2017 adopteerde Hilary de pug chihuahua mix Momo uit het asiel Love Leo Rescue. Een organisatie waar Hilary zich regelmatig voor inzet. Ze vroeg fans om een naam te kiezen voor haar hond via instagram waarbij de keuze tussen Bean of Momo was.


Lucy

In 2018 adopteerde Hilary de de al wat oudere hond Lucy uit het asiel Love Leo Rescue.

Hey guys! We adopted an old dog❤️ thank you so much @loveleorescue #welovelucy


Winnie

In november 2020 haalde Hilary en man hun nieuwe Sint-bernard puppy Winnie op.

Ham
Sinds 2022 heeft Hilary ook een corgi genaamd Ham.

“We got a corgi. Meet Ham,”

Moon
Sinds begin 2024 heeft Hilary samen met haar gezin ook een Devon Rex kitten genaamd Moon.

In haar tuin heeft Hilary een kippenren.

Back