Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
Over DailyDuff.nl

DailyDuff.nl begon in 2004 als MSN Group CharmingHilaryDuff4ever. Na het beëndigen van deze groepen besloot ik de website verder te hosten op een domeinnaam, DailyDuff.nl, omdat ik fan ben van Hilary en nog met plezier een Nederlandstalige website over haar willen hosten.

Enkele jaren zijn wij gehost door Starszz.com en is de website uitgegroeid tot de enige Nederlandstalige website over Hilary. Of überhaupt één van de weinige Hilary Duff fansite die regelmatig wordt geupdate en je op de hoogte houd van al het laatste nieuws rondom haar.

In 2015 besloot onze toenmalige host Starszz.com de gratis hosting van fansite stop te zetten, hierna zijn we overgestapt naar de host freefansitehosting.com.

Tussen alle wisselingen van hostingservers ben ik gergeld wat informatie en pagina’s op de website kwijtgeraakt. Door mijn werk, verdere priveleven en beheer van enkele andere website’s is het mij nog niet gelukt om alle informatie over Hilary op de website te plaatsen. Het kan dus zijn dank enkele links op de website nog niet werken of naar een nog lege pagina verwijzen.

Back