Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
september 23, 2015   Reacties uitgeschakeld voor ‘A Cinderella Story’ morgen op Net5   A Cinderella Story, Films

Hilary’s film ‘A Cinderella Story’ uit 2014 is morgen om 20:30 te zien op Net5.

Sam Montgomery woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om haar droomprins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriend, met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de populairste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

Sam Montgomery komt bij haar stiefmoeder en stiefzusters terecht, nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, want dat is de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer hij de populairste jongen van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden?

Galerij Links:
http//: A Cinderella Story (2014)Comments are closed.