DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

1×01 Pilot
De 40-jarige Lisa weet haar droombaan te bemachtigen door zich voor te doen als een twintiger. Nu moet ze er alleen nog voor zorgen dat niemand haar geheim ontdekt!

1×02 Liza Sows Her Oates
Liza begint langzaam te wennen aan haar nieuwe leven als ‘26-jarige’. Ze krijgt de opdracht om een oudere schrijver onder de aandacht te brengen van een jonger publiek. En hoewel ze met Josh de perfecte date heeft gescoord, probeert ze zichzelf ervan te overtuigen dat zij haar vizier beter kan richten op iemand van haar eigen leeftijd.

1×03 IRL
Liza worstelt met schuldgevoelens nadat zij met Josh naar bed is geweest. Maggie reikt haar een helpende hand aan. Op het werk zet Kelsey alles op alles om een veelbelovende nieuwe auteur roem te bezorgen. Diana waagt haar eerste schreden op het gebied van online daten.

1×04 The Exes
Liza probeert Josh op afstand te houden, maar door een plotselinge ontmoeting wordt ze gedwongen om haar gevoelens voor hem onder ogen te zien. Kelsey vraagt Liza om haar in toom te houden terwijl ze de aanwinst van een nieuwe auteur viert met de ene shot tequila na de andere.

1×05 Girl Code
Na Kelsey uit een potentieel vernederende situatie in het damestoilet te hebben gered, treedt Liza toe tot haar groep van intimi. Ze verwaarloost daardoor haar vriendschap met Maggie op het slechtst mogelijke moment. Diana wacht met spanning op de komst van Charles, de knappe uitgever die naar verluid op het punt staat om te scheiden.

1×06 Shedonism
Liza krijgt een kans om zichzelf te bewijzen wanneer Diana haar vraagt om een feest te organiseren ter ere van een boekintroductie van een notoir veeleisende en vermoeiende auteur. Maggie loopt een oude vlam tegen het lijf die eindelijk single is. Kelsey valt ondertussen voor haar nieuwe auteur, die verre van single is.

1×07 Broke and Pantyless
Wanneer haar ex het schoolgeld van haar dochter niet kan ophoesten, moet Liza haar trots inslikken en snel geld verdienen zonder de verdenking van Josh op zich te laden. Kelsey wordt heen en weer geslingerd tussen de rol van redactrice en minnares van haar topauteur.

1×08 Sk8
Liza raakt steeds vermoeider door haar leven als twintiger. Wanneer haar uitgever haar vraagt om te babysitten, vangt ze een glimp op van een wereld die meer op haar leeftijdscategorie aansluit. De affaire tussen Kelsey en haar auteur bereikt een kritiek punt tijdens een prijsuitreiking.

1×09 I’m with Stupid
Liza keert terug naar haar leesgroep in New Jersey met de hoop om belangstelling te wekken voor een nog niet gepubliceerde auteur die zij op haar werk ontdekte. Josh negeert Liza nadat zij zijn intelligentie heeft beledigd.

1×10 The Boy with the Dragon Tattoo
Op de vlucht voor bedwantsen ziet Liza zich gedwongen tot het regelen van even ongemakkelijke als verhelderende logeerpartijen. Op haar werk heeft ze de grootste moeite om een deal met haar eerste literaire ontdekking te verzegelen.

1×11 Hot Mitzvah
Liza verneemt over een nieuwe loopbaankans. Lauren stort zich in de uitzinnige bar mitzvah die ze altijd al eens had willen meemaken. Kelsey likt haar wonden na het stuklopen van haar affaire.

1×12 The Old Ma’am and the C
Liza’s leugens leiden op diverse fronten tot een rampzalige climax en dreigen haar zowel beroepsmatig als op romantisch vlak ten gronde te richten.

Back