Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
Younger

Amerikaanse dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Pamela Redmond Satran voor de zender TVLand.

Volg de 40-jarige Liza, een net gescheiden moeder die haar carrière weer probeert op te starten – alleen om erachter te komen dat het op haar leeftijd niet meer zo makkelijk is om op de arbeidsmarkt te komen. Wanneer ze tijdens een avond uit een man van in de 20 ontmoet, die ervan overtuigd is dat ze jonger is, pakt ze deze kans. Na een make-over met de hulp van haar beste vriendin Maggie (Mazar), wil ze zich laten overkomen als iemand die 26 jaar is. Met nieuw vertrouwen krijgt ze de baan als assisten van de temperamentvolle Diana (Shor) en probeert ze samen met collega Kelsey (Duff) het te maken in de carriere van haar dromen.

Hilary werd door de bedenker Darren Star zelf gevraagd of ze de rol van Kelsey wilde spelen. De serie wordt in Amerika uitgezonden door zender TV Land. In Nederland was de serie met regelmaat te zien op TLC. De gehele reeks is te streamen op Videoland!

Cast:
Sutton Foster als Liza Miller
Debi Mazar als Maggie
Miriam Shor als Diana Trout
Nico Tortorella als Josh
Hilary Duff als Kelsey Peters
Molly Bernard als Lauren

Seizoenen:
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3
Seizoen 4
Seizoen 5
Seizoen 6
Seizoen 7

Taglines
• It’s only a lie if you get caught
• Bolder, wiser, sexier
• Deeper and Deeper.

Weetjes
– De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Pamela Redmond Satran.
– Hilary weigerde in eerste instantie de rol van Kelsey, op aandringen van Darren Star nam ze hem toch aan.
– De opnames van de serie vonden plaats in New York City, deze deze periode woonde Hilary in een appartement in Brooklyn
– Hilary had in eerste instantie twijfels om de rol te accepteren omdat ze rond die periode net in scheiding lag met ex-man Mike en een alleenstaande moeder was van haar zoon Luca.

Back