DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

3×01 A Kiss is Just a Kiss
Caitlin vertrekt naar college en Liza worstelt met haar gevoelens voor zowel Josh als Charles.

3×02 The Marshmallow Experiment
Liza’s identiteit loopt gevaar door Thad’s laptop en Kelsey komt achter de waarheid.

3×03 Last Days of Books
Liza trommelt het Empirical team op om te voorkomen dat een boekenwinkel uit haar dorp moet sluiten.

3×04 A Night at the Opera
Liza moet de generatie-kloof zowel op werk als prive overbruggen, wanneer de nieuwe investeerders in Empirical haar opdragen YouTube sterren te contracteren.

3×05 P is for Pancake
Kelsey date met een op het eerste gezicht perfecte man, maar Liza en Lauren vinden het nog te vroeg. Op een feestje van artsen neemt Josh zijn relatie met Liza onder de loep.

3×06 Me, Myself and O
Liza en Kelsey proberen een erotica schrijver die onder een pseudoniem schrijft te contracteren en zijn geschokt als ze achter de echte identiteit van de schrijver komen.

3×07 Ladies Who Lust
Wanneer een erotica event voor vrouwen de anonimiteit van hun schrijver bedreigt, doen Kelsey en Liza er alles aan om die te beschermen.

3×08 What’s Up, Dock?
Liza tekent eindelijk haar echtscheidingspapieren en Diana ontmoet een aantrekkelijke vreemde buiten het werk. De twee werelden botsen als Liza in het ziekenhuis belandt.

3×09 Summer Friday
Nadat Liza en Kelsey een deal hebben gesloten voor Colin’s roman, ontstaat er een onverwachte publiciteitshype die tot een biedingsstrijd leidt. Aangemoedigd door haar therapeut stelt Diana zich voor aan Richard, de therapeut die in de buurt werkt.

3×10 Pigeons, Parrots and Storks
Er worden vraagtekens gezet bij de toekomst van Liza en Josh nadat ze tegengestelde reacties hebben op een bijna-zwangerschap.

3×11 A Book Fair to Remember
Terwijl haar relatie met Josh in een impasse zit, voelt ze zich steeds meer aangetrokken tot Charles op de Hamptons Book Fair. Kelsey voelt zich verwijderd uit Colin’s verhaal.

3×12 Get Real
Liza komt terug van de Hamptons en moet met de nasleep omgaan. Een beroemde lifestyle coach dwingt Liza de harde werkelijkheid onder ogen te zien.

Back