DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

4×01 Post Truth
Liza krijgt het zwaar te verduren, nadat ze Kelsey de waarheid heeft verteld. Charles stelt Liza op de proef. Kelsey en Josh worden bondgenoten.

4×02 Getting’ Hygge With it
Kelsey reageert woedend op Liza, als Liza haar goede raad probeert te geven.

4×03 Forged In Fire
De situatie tussen Liza en Kelsey escaleert tijdens een uitje van de zaak. Liza krijgt nieuws waardoor alles verandert.

4×04 In The Pink
Liza en Kelsey duiken de datingwereld in, maar komen er al snel achter dat daten heel wat gecompliceerder is dan ze hadden gehoopt.

4×05 The Gift of The Maggie
Liza gaat op zoek naar een nieuwe auteur en krijgt daardoor een nauwere band met Charles. Maggie haalt uit naar een kunstrivale.

4×06 A Close Shave
Het succes van het laatste boek van Liza geeft Charles financiële speelruimte. Kelsey heeft ruzie op twitter en dit eindigt rampzalig. Maggie ontmoet een vrouw die iets ‘extra’s’ heeft.

4×07 Fever Pitch
Liza ontdekt een veelbelovende nieuwe schrijver, wiens verkooppraatje een onverwachte wending krijgt. Kelsey probeert de woede van Charles te ontwijken en gaat er met Josh en Lauren tussenuit.

4×08 The Gelato and the Pube
Liza krijgt een geweldige kans op het werk, maar er zitten haken en ogen aan. Josh ontmoet een nieuwe vlam. Maggie strijkt iemand tegen de haren in.

4×09 The Incident at Pound Ridge
De vonken spatten ervan af tijdens de jaarlijkse picknick van Empirical Publishing. Liza zit in een spagaat tussen Josh en Charles.

4×10 A Novel Marriage
Liza wordt door een auteur in het leven van de Upper East Side gezogen, waardoor werelden botsen. Kelsey schiet Lauren te hulp.

4×11 It’s Love, Actually
Liza begint een nieuwe relatie, terwijl Kelsey oude herinneringen ophaalt met een ex. Diana komt erachter dat Richard niet eerlijk is geweest. Lauren moedigt Josh aan om zijn hart te volgen.

4×12 Irish Goodbye
Liza en Maggie ontmoeten Josh in Ierland. Kelsey moet aardig doen tegen een nieuwe collega. Charles persoonlijke leven komt in de spotlights te staan.

Back