DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

7×01 A Decent Proposal
Terwijl Diana op huwelijksreis gaat, denkt Liza na over het aanzoek van Charles. Kelsey wijst Quinn af, maar begint vervolgens aan zichzelf te twijfelen. Laura wordt 30 en viert dat groots.

7×02 It’s the End of the World, Worm Girl
Liza is bang dat ze Charles nu voorgoed kwijt is. Liza en Kelsey doen hun uiterste best om een jonge klimaatactivist zo ver te krijgen dat deze een boek schrijft.

7×03 FKA Millennial
Liza stort zich na haar breakup vol op haar werk en een nieuwe pitch van een sexy surfer. Het team van Empirical vergadert met Quinn Tyler. Haar laatste boek was geïnspireerd door Charles. Ook organiseert Empirical een feestje.

7×04 Risky Business
Liza reist naar Montauk om surfer Kai te helpen inspiratie te vinden. Ze komt als herboren terug. Na een onverwacht avontuur met Quinn twijfelt Kelsey over haar beslissing bij Empirical te blijven. De nieuwe scharrel van Josh is nogal luidruchtig.

7×05 The Last Unicorn
De relatie van Charles en Quinn komt in de openbaarheid en Liza besluit Quinns nieuwe boek te factchecken. Maggie krijgt een aanbod voor een nieuwe baan. Er bloeit iets op tussen Liza en iemand uit haar oude leven.

7×06 The F Word
Kelsey en Liza willen meer jonge schrijvers aantrekken en organiseren een underground literair evenement. Liza vraagt zich af of ze Charles moet vertellen over Quinns bedoelingen. Maggie krijgt een uitnodiging voor een diner bij de decaan.

7×07 The Son Also Rises
Na de dood van een schrijver uit de stal van Empirical wordt Charles geconfronteerd met zijn verleden. Maggie geeft les en krijgt te maken met de expliciete foto’s van Kamila. Kelsey besluit te verhuizen.

7×08 The Baroness
Caitlin vraag Liza om haar te helpen bij een evenement. Liza moet hiervoor Quinn om een gunst vragen. Kelsey krijgt al snel spijt van haar reality-tv-debuut. Maggie wordt aangevallen op social media.

7×09 Fallout

7×10 Inku-baited

7×11 Make No Mustique

7×12

Back