DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

7×01 A Decent Proposal
Terwijl Diana op huwelijksreis gaat, denkt Liza na over het aanzoek van Charles. Kelsey wijst Quinn af, maar begint vervolgens aan zichzelf te twijfelen. Laura wordt 30 en viert dat groots.

7×02 It’s the End of the World, Worm Girl
Liza is bang dat ze Charles nu voorgoed kwijt is. Liza en Kelsey doen hun uiterste best om een jonge klimaatactivist zo ver te krijgen dat deze een boek schrijft.

7×03 FKA Millennial
Liza stort zich na haar breakup vol op haar werk en een nieuwe pitch van een sexy surfer. Het team van Empirical vergadert met Quinn Tyler. Haar laatste boek was geïnspireerd door Charles. Ook organiseert Empirical een feestje.

7×04 Risky Business
Liza reist naar Montauk om surfer Kai te helpen inspiratie te vinden. Ze komt als herboren terug. Na een onverwacht avontuur met Quinn twijfelt Kelsey over haar beslissing bij Empirical te blijven. De nieuwe scharrel van Josh is nogal luidruchtig.

7×05 The Last Unicorn
De relatie van Charles en Quinn komt in de openbaarheid en Liza besluit Quinns nieuwe boek te factchecken. Maggie krijgt een aanbod voor een nieuwe baan. Er bloeit iets op tussen Liza en iemand uit haar oude leven.

7×06 The F Word
Kelsey en Liza willen meer jonge schrijvers aantrekken en organiseren een underground literair evenement. Liza vraagt zich af of ze Charles moet vertellen over Quinns bedoelingen. Maggie krijgt een uitnodiging voor een diner bij de decaan.

7×07 The Son Also Rises
Na de dood van een schrijver uit de stal van Empirical wordt Charles geconfronteerd met zijn verleden. Maggie geeft les en krijgt te maken met de expliciete foto’s van Kamila. Kelsey besluit te verhuizen.

7×08 The Baroness
Caitlin vraag Liza om haar te helpen bij een evenement. Liza moet hiervoor Quinn om een gunst vragen. Kelsey krijgt al snel spijt van haar reality-tv-debuut. Maggie wordt aangevallen op social media.

7×09 Fallout
Liza en Charles werken nauw samen om een getrouwd schrijversstel binnen te alen. Nadat Redmon uithaalt naar haar neemt Kelsey drastische maatregelen om te voorkomen dat een schrijfster weggaat bij haar. Kelsey’s persoonlijke leven wordt ingewikkelder.

7×10 Inku-baited
Maggie debuteerd haar nieuwe kunstgalerij op een ongewone plek. Claire helpt Kelsey met haar werk wanneer hun datingleven in elkaar verwikkeld raken. Liza haalt Charles over om naar haar literaire salon te komen waar grote talenten hun werk laten zien.

7×11 Make No Mustique
De relatie tussen Liza en Charles lijkt de goede kant op de gang maar wanneer Liza wat informatie hoort en een exotische reis zorgen ervoor dat ze zich buitengesloten voelt. Kesley verhuisd naar haar nieuwe appartement en Lauren organiseert een housewarming party voor haar met een verassend einde.

7×12 Older
Charles en Liza maken het goed met elkaar en beloten niet meer te liegen tegen elkaar, maar Kelsey’s plannen zorgen ervoor dat ze de waarheid moet achterhouden. Lauren plant een romantische reünie. Vonken vliegen in het rond tussen Maggie en haar vijand-die-nu-vriend is.

Back