DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

2×01 Tattoo You
Liza probeert haar relatie met Josh op orde te krijgen te krijgen wanneer haar dochter Caitlin van de universiteit terugkeert.

2×02 The Mao Function
Liza vraag zich af of Josh werkelijk gevoelens voor haar heeft. Ondertussen probeert een andere uitgever Kelsey het hof te maken.

2×03 Like a Boss
Liza en Kelsey bereiden de lancering van een nieuw boek voor onder een storm van online kritiek.

2×04 The Jade Crusade
Liza en Kelsey proberen hun eerste auteur te strikken: een temperamentvolle modeblogger wiens belangstelling voor hen niet louter beroepsmatig van aard is.

2×05 Jersey, Sure
Als Josh meer wil weten over Liza’s leven neemt ze hem mee uit eten in Jersey. Dan laat de realiteit zich van zijn minder vriendelijke kant zien.

2×06 Un-Jaded
Wanneer haar eerste auteur voor meer problemen blijkt te zorgen dan hij waard is, maken Liza en Kelsey zich zorgen dat hun eerste publicatie wel eens over zou kunnen zijn voordat die begonnen is.

2×07 Into the Woods and Out of the Woods
Liza begeleidt Josh naar een muziekfestival en helpt Charles met een opdracht voor werk.

2×08 Beyond Therapy
Er wordt een profiel aan Josh gewijd in de New York Times, en dat zet zijn relatie met Liza onder druk.

2×09 The Good Shepard
Liza zet zich in voor een auteur die een minimalistisch manifest heeft geschreven dat haar erg aanspreekt. Haar zorgen over Kelsey’s snelle verloving vallen niet in goede aarde.

1×10 Bad Romance
Liza gooit haar gewicht in de strijd op haar werk. Ze treedt toe tot een netwerkgroep van assistenten. Daar komt ze meer over Thad te weten dan haar lief is.

2×11 Secrets & Liza
Empirical rolt de rode loper uit voor zijn grootste auteur. Liza probeert Thad over te halen om Kelsey de waarheid te vertellen.

2×12 No Weddings & a Funeral
Wanneer het noodlot toeslaat, vraagt Liza zich af of het niet tijd is om haar leven als ‘26-jarige’ vaarwel te zeggen.

Back