DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

6×01 Big Day
Kelsey maakt haar debuut als uitgever en beseft al snel dat het bedrijf in de problemen zit. De nieuwe aanpak en de onthulling over Liza zorgen ervoor dat Diana in een crisis belandt. Josh komt erachter wie de vader van is Clares baby.

6×02 Flush with Love
Liza en Kelsey hebben een conflict met Quinn, die nu twee petten op heeft: die van auteur en van investeerder. Diana beledigt Enzo. Lauren organiseert een babyshower voor Clare en Josh.

6×03 The Unusual Suspect
De liefde tussen Liza en Charles laait op, maar Liza vermoedt dat Charles iets voor haar verzwijgt. Millenial heeft de primeur van de vrijgesproken moordenaar Audrey Colbert, die bereid is het hele verhaal te vertellen. Kelsey heeft het gevoel dat Quinn haar ondermijnt.

6×04 An Inside Glob
Na een tegenslag focussen Liza en Kelsey zich op een auteur die sceptisch staat tegenover Millennial. Kelsey probeert om te gaan met de stress die haar nieuwe baan met zich meebrengt. Maggie gaat voor een holistische aanpak.

6×05 Stiff Competition
Liza en Charles gaan de concurrentie aan om hun relatie een oppepper te geven. Mercury is Milennial te slim af. Hierdoor beginnen Kelsey en Diana te twijfelen aan Liza’s loyaliteit, want ze deelt immers het bed met de vijand. Gemma gaat viraal.

6×06 Merger, She Wrote
Liza is aangenaam verrast door nieuwe vrienden en bekende gezichten. Brownyn Madigan vindt een ongebruikelijke stem voor haar audioboeken.

6×07 Friends with Benefits
Kelsey licht de merkenstrategie toe na de fusie van Mercury en Millenial, maar heeft er moeite mee om zich staande te houden tegenover Charles. Liza gaat naar een bal en denkt terug aan haar oude leven. Diana ontmoet een ex van Enzo.

6×08 The Debu-taunt
Liza loopt Pauline tegen het lijf, die onverwacht een verzoeningsgebaar maakt. Charles doet Liza een romantisch voorstel. Diana luistert naar de verhalen van haar portier en is gefascineerd. Millenial neemt deel aan het Debutantenbal.

6×09 Millennial’s Next Top Model
Millenial probeert om te gaan met de gevolgen van het fiasco op het Debutantenbal. Liza krijgt te maken met een mediacircus onder leiding van Quinn Tyler. Maggie heeft een date met iemand die niet haar type is. Kelsey en Zane gaan terug naar af.

6×10 It’s All About the Money, Honey
Liza krijgt te maken met een onverwachte medester in haar ‘Infinitely 21’-reclamecampagne. Kelsey en Charles gaan naar Chicago om financiële steun voor Millennial te zoeken. Josh denkt na over zijn opties na ‘Inkburg’.

6×11 Holding out for a Shero
Millenial wankelt na weer een machtswisseling. Kelsey gebruikt haar tegenslag op social media om een jongere generatie te inspireren. Liza probeert beleefd te zijn terwijl ze het verleden loslaat. Diana viert haar vrijgezellenfeestje.

6×12 Forever
Liza heeft er moeite mee om zich zonder Kelsey staande te houden. Kelsey bedenkt een strategie met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Diana en Charles nemen beiden beslissingen voor de toekomst.

Back