DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl


FOTO’S | VIDEO’S

5×01 #LizaToo
Liza keert terug naar Empirical in de hoop om de draad van haar leven op te pakken. Charles kondigt echter een nieuw project aan. Dit geeft de aanzet tot schokkende onthullingen.

5×02 A Titanic Problem
Liza en Kelsey gaan op zoek naar een potentiële zakenpartner voor Millennial. De kersvers getrouwde Josh is terug in Brooklyn. Charles begint met nieuwe ogen naar Liza te kijken.

5×03 The End of the Tour
Liza krijgt te maken met complicaties rond de Marriage Vacation-boektournee. Kelsey en Zane reizen naar Washington D.C. af om zich te verzekeren van de memoires van een speechschrijver.

5×04 The Talented Mr. Ridley
Liza waagt zowel voor werk als privé een gokje met een charmante journalist. Diana treedt buiten haar comfortzone.

5×05 Big Little Liza
Liza’s geheim dwingt haar te improviseren. Kelsey leert haar nieuwe auteur beter kennen. Josh worstelt met de verplichtingen die hij is aangegaan.

5×06 Sex, Liza and Rock & Roll
Liza wordt gevraagd om bij te springen wanneer Charles in de problemen komt met een schrijvende rockster op Shelter Island. Maggie bereikt een mijlpaal in haar carrière.

5×07 A Christmas Miracle
Liza viert kerst met Caitlin in New York. Kelsey raakt verstrikt in een zelf gesponnen web. Charles hakt de knoop door.

5×08 The Bubble
Na haar vakantie probeert Liza aan het leven van alledag te wennen. Maggie krijgt met verborgen problemen te maken. Kelsey stelt orde op zaken in haar liefdesleven.

5×09 Honk If You’re Horny
Liza en Kelsey komen tegenover elkaar te staan wanneer een selfmade miljardair een boek over macht aan Millennial aanbiedt. Lauren laat zien wat ze waard is.

5×10 Girls on the Side
Liza is onthutst wanneer zij Caitlins vriend van middelbare leeftijd ontmoet. Diana staat voor een moeilijke uitdaging, maar weigert op te geven. Josh vindt zichzelf opnieuw uit.

5×11 Fraudlein
Het team van Empirical reist naar Frankfurt af voor ‘s werelds grootste jaarlijkse boekenbeurs. Liza krijgt hier een aanbod dat haar leven kan versimpelen.

5×12 Lizability
Nu er verandering in de lucht hangt bij Empirical, overweegt Liza haar opties. Kelsey ontvangt verrassend nieuws. Charles vindt een oplossing.

Back