Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
oktober 31, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Casamigos Tequila Halloween Party   Appereances, Hilary Duff, Nieuws

Afgelopen vrijdag was Hilary samen met haar vriend Jason Walsh op de Casamigos Tequila Halloween Party in L.A. Het was de eerste publieke verschijning van het stel sinds bekend werd dat ze een relatie hebben, deze werd ook echter ook erg controversieel door de keuze van hun kostuum. Hilary bood hier later haar excuses voor aan.

Hilary Duff biedt haar excuses aan voor het Halloweenkostuum dat ze afgelopen weekend droeg. Volgens sommigen ging de actrice te ver met haar pelgrimkostuum.
“Het spijt me ontzettend dat ik mensen heb gekwetst met mijn kostuum”, schrijft de zangeres op Twitter. Haar vriend Jason Walsh ging verkleed als een oorspronkelijke bewoner van het Noord-Amerika.

De 29-jarige Duff geeft toe niet nagedacht te hebben over het kostuum. “Mede daarom wil ik zeggen dat het mij oprecht spijt.”

Ook haar vriend Walsh biedt zijn excuses aan. De twee krijgen het voornaamste verwijt dat ze geen rekening houden met het gewelddadige en bittere verleden van het Wilde Westen.

Galerij Links:
http//: 28 Oktober: Casamigos Tequila Halloween PartyComments are closed.