Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
februari 15, 2017   Reacties uitgeschakeld voor ‘Ex-man Hilary Duff wordt verdacht van verkrachting’   Familie, Hilary Duff

Mike Comrie, de ex-man van Hilary Duff, wordt door de politie verdacht van verkrachting. De voormalig professioneel ijshockeyer zegt echter dat de vrouw zelf ook seks wilde met hem.
Volgens entertainmentsite TMZ onderzoek de politie van Los Angeles de zaak nadat een vrouw aangifte deed van verkrachting.

De vrouw zegt met Comrie te hebben afgesproken in een bar, waarna ze met hem mee naar huis ging. Bij hem thuis zou ze seks hebben geweigerd, waar Comrie niet naar luisterde. Dat zou meerdere keren zijn gebeurd.

Bronnen zeggen dat de oud-hockeyer de vrouw al langer kende en inderdaad seks met haar heeft gehad, maar dat zij daar mee ingestemd had. Daarnaast zou het een trio zijn geweest en zou de derde sekspartner geen aanklacht hebben ingediend.

Comrie en Duff trouwden in 2010 en kregen samen zoon Luca. In 2016 eindigde de relatie, maar de twee gaan nog altijd goed met elkaar om.Comments are closed.