Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
april 22, 2017   Reacties uitgeschakeld voor ‘Hilary Duff en Matthew Koma uit elkaar’   Hilary Duff, Nieuws

Actrice en zangeres Hilary Duff en muziekproducent Matthew Koma zijn niet langer een setje. Een ingewijde zegt tegen E! News dat de verkering al sinds maart uit is tussen de twee, en dat de drukke agenda’s van beiden de belangrijkste reden is.

Fans roken al onraad toen het stel elkaar ontvolgde op Instagram en Duff haar ex-vriend, personal trainer Jason Walsh, opzocht in New York.

Costa Rica
Duff en Koma ontmoetten elkaar tijdens de een feestje in januari in aanloop naar de Screen Actors Guild Awards. Ze maakten vervolgens meerdere romantische uitstapjes samen, ze vlogen onder andere naar Costa Rica. De 29-jarige Duff plaatste een foto van de twee zoenend onderaan een tropische regenboom.

Hilary Duff trouwde in 2010 met ijshockeyer Mike Comrie, met wie ze in 2012 een zoontje kreeg. Het huwelijk liep in 2014 op de klippen en de twee scheidden van elkaar in 2016 maar behouden wel samen de voogdij over hun zoon. In 2015 had Duff kortstondig een relatie met personal trainer Walsh.Comments are closed.