Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
december 4, 2016   Reacties uitgeschakeld voor ‘Hilary Duff en vriend uit elkaar’   Familie, Hilary Duff, Nieuws

Volgens de laatste berichten zijn Hilary en haar vriend Jason Walsh uit elkaar.

Hilary Duff is weer vrijgezel. Haar relatie met haar persoonlijke trainer Jason Walsh is stukgelopen.
Dat melden diverse Amerikaanse media. De breuk komt twee maanden nadat de twee hun relatie juist hadden bevestigd.

In oktober plaatste de 29-jarige actrice een foto op Instagram waarop zij en Walsh elkaar op de mond kussen. “Avondje uit met J”, schreef ze bij de foto, gevolgd door een hartje.

De liefde was echter van korte duur. “Ze zaten niet op hetzelfde level”, aldus de bron. “Hij wil graag terug naar New York, maar haar leven bevindt zich in Los Angeles.”

Begin november werden Duff en Walsh nog gespot tijdens een vakantie in Mexico, kort nadat ze samen Halloween hadden gevierd. De actrice scheidde begin dit jaar van Mike Comrie, met wie ze al ruim twee jaar niet meer samen was. Met de voormalig ijshockeyer kreeg Duff een zoontje, de nu 4-jarige Luca.Comments are closed.