Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
november 9, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Hilary Duff schaamt zich niet voor scheiding   Hilary Duff, Nieuws

Hilary Duff schaamt zich er niet voor dat haar huwelijk met Mike Comrie eindigde in een scheiding. “We zijn samen gekomen door de liefde en zijn op een hele liefdevolle manier uit elkaar gegaan.”
“Ik denk dat het huwelijk iets heiligs is. En iets is wat je heel serieus moet nemen. Ik denk ook dat ik een hele tijd een heel succesvol huwelijk had”, aldus Duff in gesprek met actrice Nico Tortella voor diens podcast The Love Bomb.

“Al je relaties kun je zien als succesvol als je dat wil. Zelfs als ze niet voor altijd zijn”, voegt de 29-jarige actrice toe.

Duff is nog altijd goede vrienden met haar ex, met wie ze samen een zoon kreeg. Of ze met haar nieuwe vriend, trainer Jason Walsh, gaat trouwen weet ze nog niet.

“Ik voel niet de drang om weer te trouwen. (…) Ik heb die ervaring al eens gehad en het was fantastisch. Als het voor de ander heel belangrijk is zou ik het zeker overwegen.”Comments are closed.