Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
december 30, 2015   Reacties uitgeschakeld voor Hilary Duff vindt combi werk en moederschap lastig   Nieuws

Hilary Duff vindt het niet makkelijk om het moederschap en haar carrière te combineren.

“Het moet altijd allemaal maar kunnen”, zegt de alleenstaande moeder in het februarinummer van het tijdschrift Redbook. “Ik denk dat dat tot een bepaalde hoogte wel kan, maar allebei voor de volle honderd procent is zwaar. Je gaat toch steken laten vallen, in je werk of privé.” De actrice en zangeres, moeder van Luca Cruz van drie, voelt zich extreem schuldig als ze druk is met haar werk.

Nu ze moeder is, zegt Hilary meer moeite te hebben met altijd maar in de belangstelling te staan. “Toen ik Luca had gekregen, ging ik naar buiten. Ik was, in mijn borstpomp-periode, nog stevig en droeg comfortabele kleding. Het commentaar in de bladen loog er niet om! Maar ik was zo gelukkig dat het me eigenlijk niet veel kon schelen. Pas later realiseerde ik me hoe gemeen en confronterend dat was”, aldus de nu 28-jarige Hilary.

Bron: rtlnieuws.nlComments are closed.