Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
december 17, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Volgers Hilary Duff vinden het ‘ongepast’ dat ze haar zoon op mond kust   Hilary Duff, Social Media

De nieuwste foto’s van Hilary’s instagramaccount staan online, waaronder ook een foto waarop ze haar zoon Luca een kus op de mond geeft. Dit zorgte voor wat ophef in de media :(

Trots plaatste actrice Hilary Duff op Instagram een gezellige foto waarop ze in Disneyland haar zoon een kus op de mond geeft. Veel van haar volgens vonden daar wat van.

Sterker nog: sommigen spreken er schande van.

BAK ELLENDE
Het commentaar was niet mals. ‘Dit vind ik dus echt ongepast gedrag. Daar is geen twijfel over mogelijk.’ En: ‘Bah, dit vind ik echt eng. Doe dat alsjeblieft achter gesloten deuren’, zijn nog een paar van de vele negatieve reacties.

NIETS MIS MEE
Niet iedereen reageerde zo heftig. ‘Ik snap oprecht niet waarom mensen denken dat dit fout is. Doe eens normaal’, schrijft een volger. En: ‘Rot op haters, er iets niets mis mee om je kind op deze manier je liefde te laten blijken’, aldus een ander.

GA WEG!
Hilary heeft zelf na alle commentaar met klare taal gereageerd. ‘Voor iedereen die het raar vindt dat ik mijn vierjarige zoon op zijn mond kus, druk maar snel op ontvolgen met jullie veroordelingen kortzichtigheid’, zo schrijft ze.

VICTORIA BECKHAM
Hilary is niet de eerste die een bak ellende over zich heen krijgt. Het gebeurde Victoria Beckham ook toen ze haar dochter Harper een kus op de mond gaf.

Bron: Linda.nl

Galerij Links:
http//: Instagram 2016Comments are closed.