Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
augustus 25, 2020   Reacties uitgeschakeld voor Hilary nam deel aan Integrative Pediatrics Summit   Appereances, Talkshows/Interviews

Hilary heeft op 12 augustus deel genomen aan de gratis en online summit van Integrative Pediatrics. Ze was hier te gast om o.a. te praten over Happy Little Camper en de chemicaliën die normaal in babyproducten zitten. In de galerij staan enkele foto’s van het summit, interview hiervoor werden in februari al opgenomen voordat de corona-pandemie uitbrak.

Haar zus Haylie nam ook deel, en sprak o.a over wat er allemaal in kinderkleding zit en haar kledingbedrijf Little Moon Society.. Hieronder is een promotiefilmpje te zien.

Galerij Links:
http//: 07 februari: Integrative Pediatrics SummitComments are closed.