Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
034-10.jpg
034-9.jpg
034-7.jpg
034-8.jpg
034-5.jpg
034-6.jpg
034-4.jpg
034-3.jpg
034-2.jpg
034-1.jpg
183-6.jpg
183-5.jpg
oktober 17, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Hilary plaatst eerste foto’s samen met vriend Jason op social media   Hilary Duff, Nieuws, Social Media

Hilary plaatste gisteren de eerste foto’s samen met vriend Jason Walsh op social media. Vorige maand liet ze al doorschermen tijdens een interview dat ze stel waren nadat ze samen waren gespot in NYC.

Na maandenlange roddels is er eindelijk geen twijfel meer mogelijk: Hilary Duff heeft een relatie met haar persoonlijke trainer Jason Walsh. De actrice, bekend van onder andere de serie Younger, plaatste zondag een foto op Instagram waarop zij en Jason elkaar op de mond kussen. ,,Avondje uit met J”, schreef ze bij de foto, gevolgd door een hartje.

In september werden de twee al eens hand in hand gespot in New York. Die maand sprak ze ook over hem in een interview op het televisiestation Fox: ,,We kennen elkaar al heel lang, hij is een geweldige man en we hebben veel lol samen.”

Hilary scheidde begin dit jaar van Mike Comrie, met wie ze al ruim twee jaar niet meer samen is. Met de voormalig ijshockeyer kreeg de 29-jarige Hilary een zoontje, Luca van vier jaar oud.

Galerij Links:
http//: Instagram 2016Comments are closed.