DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl

Kim Cattrall gaat de hoofdrol spelen in een reboot van de serie How I Met Your Mother. De serie die Hulu volgend jaar uitbrengt, gaat How I Met Your Father heten.

De Sex and the City-actrice speelt de rol van Sophie, zoals die er in de toekomst uit komt te zien. De Sophie in het heden wordt gespeeld door Hilary Duff.

De opzet van het plot lijkt op dat van How I Met Your Mother (2005-2014). Sophie vertelt haar zoon hoe ze zijn vader heeft ontmoet. Het origineel draaide om Ted die in het jaar 2030 zijn kinderen vertelde over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn zoektocht begon in het jaar 2005.

In de serie wordt Sophie omringd door een groep vrienden, die zich bezighouden met het uitzoeken wie ze zijn, wat ze willen van het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en onbeperkte mogelijkheden.

Naast Cattrall en Duff zullen ook Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma te zien zijn in de serie. Het seizoen telt tien afleveringen.




Leave A Comment