Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
juli 19, 2023   Reacties uitgeschakeld voor Laatste S2 screencaptures ‘How I Met Your Father’   How I Met Your Father, TV Series

De laatste screencaptures van het tweede seizoen van ‘How I Met Your Father’ staan in de galerij. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel van het seizoen precies op Disney+ in Nederland verschijnt.

Ook is er nog geen nieuws bekend over een derde seizoen. Door de huidige staking zijn alle onderhandelingen voor projecten voorlopig van de baan en de schrijversstaking kan mogelijk ook invloed hebben op de keuze van het netwerk Hulu om de serie te vernieuwen of niet. Vrijwel zeker staat vast dat mocht de serie vernieuwd worden het enige tijd kan duren voordat deze te zien zal zijn voor fans.


Galerij Links:
http//: ScreencapturesComments are closed.