Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
juli 19, 2023   Reacties uitgeschakeld voor SAG-AFTRA Actors Union Strike   Appereances

Hilary heeft afgelopen week meegelopen in de staking van de Amerikaanse acteursbond SAG-AFTRA Actors Union in L.A. Dit deed ze samen met ‘How I Met Your Father’ collega’s Tien Tran en Francia Raísa. Afgelopen week kondigde de bond een staking aan volgend op de nog lopende staking door de schrijvers. Hiermee willen ze o.a. afspraken over de inzet van A.I. en betere contracten afdwingen bij de grote filmstudio’s. Doordat series en film o.a. makkelijker gestreamd kunnen worden lopen de acteurs inkomen mis en kunnen vele mensen in de filmindustrie niet meer rondkomen.

Als gevolg van de staking zijn alle opnames van films en series stilgelegd en zullen acteurs hun projecten niet promoten in de media.

Out there 🪧 with my girls. We stand with our union! Let’s gooooooo

Galerij Links:
http//: 17 juli: SAG-AFTRA Actors Union StrikeComments are closed.