Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
januari 31, 2024   Reacties uitgeschakeld voor Schrijver Lizzie McGuire-reboot onthult details geannuleerde show   Lizzie McGuire, TV Series

Jonathan Hurwitz (46), schrijver van de ‘Lizzie McGuire’-reboot, onthult op TikTok details over de serie die het daglicht nooit heeft gezien. Zo verklapt hij het lot van Lizzies bff Miranda Sanchez als volwassene.

“We wilden niet dat fans van het origineel het gevoel zouden hebben dat we die Miranda-Lizzie-relatie hadden opgegeven”

Vier jaar geleden werd de Lizzie McGuire-reboot gecanceld. In de nieuwe versie van de serie zouden we zien hoe een volwassen Lizzie haar leven leidde. Ook Lizzies beste vriendin, Miranda Sanchez, zou weer op het scherm schitteren. Hoewel we de serie dus nooit te zien zullen krijgen, onthult de schrijver nu toch de plot.

“We wilden niet dat fans van het origineel het gevoel zouden hebben dat we die Miranda-Lizzie-relatie hadden opgegeven,” zegt Jonathan in een TikTok-video. “Dus we waren absoluut van plan een verhaallijn voor haar te hebben. We hebben veel gesproken over de volwassen Miranda. Dat ze muzikant was, was onderdeel van de discussie.”

De show mag dan wel geannuleerd zijn, de eerste twee afleveringen zijn toch opgenomen. De eerste aflevering vindt plaats in New York, waar Lizzie werkt als interieurontwerper en een knappe vriend heeft die chef is. Op het eerste gezicht lijkt alles goed te gaan, totdat ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt met haar beste vriendin.

“De derde aflevering is niet gefilmd, maar het script was er wel”, vervolgt de schrijver. “Lizzie zou wakker worden in Ethans bed met zijn shirt aan. Ze heeft een to-do-lijst in haar hand met een hokje met de naam van Ethan erachter. Ze vinkt dat af en zegt: ‘Checked that box. Twice.'”

Jonathan vermoedt dat Disney niet tevreden was met deze scène. In 2020 legde Hilary Duff via haar Instagram-account uit dat de show niet doorging omdat ‘ie niet geschikt zou zijn voor kinderen onder de 13 jaar.

Destijds vertelde een Disney-woordvoerder dat ze ‘een andere creatieve richting moesten inslaan’. Hilary hoopte dat de serie elders een kans zou krijgen en vertelde dat de Disney+-show ‘iedereen tekort zou doen door de reis van een 30-jarige te beperken tot een kindvriendelijke serie’. Een reboot zou recht moeten doen aan wie Lizzie vandaag zou zijn, schreef ze destijds op Instagram. ‘Dat verdient het personage. Laten we allemaal even stilstaan bij de geweldige vrouw die ze zou zijn geweest en de avonturen die we met haar zouden hebben beleefd.’Comments are closed.