Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
januari 9, 2016   Reacties uitgeschakeld voor TLC gaat “Younger” uitzenden!   TV Series, Younger

TLC Nederland gaat vanaf ‘Younger’ uitzenden :) ! Vanaf 28 januari om 21.30 wordt de serie uitgezonden, natuurlijk beginnend met seizoen 1. Helaas voor fans in Belgie de serie wordt voorlopig nog niet uitgezonden op TLC Vlaanderen zo meld de website van de zender.

De 40-jarige Liza (Sutton Foster) is door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder geworden en komt er tijdens haar zoektocht naar werk achter dat het op haar leeftijd bijna onmogelijk is om weer aan de bak te komen. Maar wanneer Liza in een bar versierd wordt door een twintiger die denkt dat ze zijn leeftijd is, ziet ze ineens nieuwe mogelijkheden.

Met de hulp van een make-over door haar beste vriendin Maggie gaat ze voortaan door het leven als iemand van 26. Maar weet ze wel hoe de huidige twintigers praten en zich gedragen? Het leidt tot grappige taferelen in de nieuwe comedyserie Younger.

Nederland – Uitzendtijd: Younger is vanaf 28 januari elke donderdag om 21:30 uur te zien op TLC.

Vlaanderen – Younger wordt (voorlopig) niet uitgezonden in Vlaanderen.Comments are closed.