Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
maart 19, 2021   Reacties uitgeschakeld voor ‘Younger’ seizoen 7 begin 15 april op Paramount+   TV Series, Younger

Het is bekend geworden dat het zevende en laatste seizoen van ‘Younger’ op 15 april zal beginnen op de Amerikaanse streamingsdienst Paramount+. In eerste instantie zullen de eerste 4 afleveringen erop staan, waarna wekelijks de andere afleveringen verschijnen. De planning is dat later dit jaar het seizoen ook nog te zien zal zijn op TVLand, wanneer dat zal zijn is niet bekend gemaakt.

Daarnaast is ook bekend geworden dat collega’s Miriam Shor (Diana) en Charles Micheal Davis (Zane) te zien zullen zijn in een terugkerende rol dit seizoen. Dit omdat er conflicten waren met de opnames van andere projecten, bedenker Darren Star laat weten dat dit komt door de opnames van ‘Younger’ vertraging opliepen door de Covid-19 pandemie.Comments are closed.