Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
001.jpg
002.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
februari 8, 2018   Reacties uitgeschakeld voor Hilary Duff speelt hoofdrol in film over vermoorde actrice Sharon Tate   Films, The Haunting of Sharon Tate

Het is nu officieel bevestigd dat Hilary een rol heeft in de nieuwe horrorfilm ‘The Haunting of Sharon Tate’. Enkele achter de schermen foto’s staan in de galerij.

Hilary Duff speelt de titelrol in de psychologische horrorfilm The Haunting of Sharon Tate, die draait om de actrice die is vermoord door de sekte van crimineel Charles Manson.
Dit is al de derde film die momenteel in ontwikkeling is over de moorden die gepleegd zijn door de sekte van Charles Manson, die in augustus van 1969 een aantal van zijn volgers opdroeg de bewoners en gasten van een huis in de Hollywood Hills om te brengen.

Vijf mensen kwamen daarbij om het leven, onder wie actrice Sharon Tate, de op dat moment acht maanden zwangere vrouw van Roman Polanski.

Duff (30), momenteel ook te zien in de komedieserie Younger maar vooral bekend van haar rol in Lizzie McGuire, speelt de titelrol in de film over Tate, zo meldt Deadline. Jonathan Bennett (Mean Girls) speelt Tate’s ex-vriend in de film die draait om de laatste dagen in het leven van de actrice.

Het plot is geïnspireerd op een interview dat Tate een jaar voor haar overlijden gaf. Daarin vertelde de actrice dat ze nachtmerries had over geesten die in haar huis spookten en daarin ook haar eigen dood veroorzaakt door een satanische sekte voorzag.

Andere Manson-films
Ook regisseur Quentin Tarantino werkt aan een nog titelloze film over sekteleider Manson. Hierin zijn onder meer Leonardo DiCaprio, Margot Robbie (ook in de rol van Tate) en vermoedelijk ook Tom Cruise te zien.

Dinsdag werd bekend dat The Crown-acteur Matt Smith de rol van Manson gaat spelen in Charlie Says. Hierin ligt de focus op drie jonge vrouwen die schuldig zijn bevonden aan moord. Zij worden in eerste instantie veroordeeld tot de doodstraf, maar dat wordt later omgezet in een levenslange gevangenisstraf.

Manson kreeg voor het aanzetten tot de gruwelijkdaden levenslang. Hij stierf afgelopen november op 83-jarige leeftijd.

Galerij Links:
http//: Achter de SchermeenComments are closed.