Welkom op DailyDuff.nl jouw beste en Nederlandstalige website over actrice, schrijfster, modeontwerper en zangeres Hilary Duff ! Op deze website vindt je al het laatste nieuws en foto’s en alle informatie die je maar wilt weten over haar! Zo vindt je informatie over Hilary zelf, stijl, haar films, tv series, cd’s en andere projecten. Hopelijk vind je alles wat je zoekt en bezoek je de website gauw nog een keer!
001.jpg
007.jpg
005.jpg
006.jpg
004.jpg
003.jpg
001.jpg
002.jpg
001.jpg
005.jpg
006.jpg
001.jpg
juli 11, 2017   Reacties uitgeschakeld voor ’Nieuwe liefde Hilary Duff’   Hilary Duff, Nieuws, Roddels

Het heeft er alle schijn van dat er een nieuwe man is in het leven van Hilary Duff. De actrice werd zoenend gespot met Ely Sandvik, de directeur van een bedrijf dat zich met energie bezighoudt.

De twee werden gespot in Malibu, waar ze afgelopen weekend vertoeften. Een bron vertelt aan E! News: „Ze waren daar zaterdag en zondag. Ze waren aan het kaarten op het strand en ze knuffelden en kusten elkaar veel. Ze waren erg vriendelijk en praatten met iedereen.”

Hilary is na een aantal kortstondige relatie weer vrijgezel. In 2014 scheidde ze van haar man Mike Comrie met wie ze een zoontje heeft. Vorig jaar datete ze kort met personal trainer Jason Walsh. Dit jaar kwam singer-songwriter Matthew Koma in haar leven, maar in april kwam ook aan hun relatie een einde.Comments are closed.