DAILYDUFF.NL
JOUW BRON VOOR ACTRICE, ZANGERS, SCHRIJFSTER EN ONTWERPER HILARY DUFF!
DailyDuff.nl

Debra Tate, de zus van de vermoorde actrice Sharon Tate heeft gereageerd op het feit dat er een film gemaakt wordt over haar zus. Hierin noemt ze het smaakeloos dat er een film wordt gemaakt over zulke gruwelijk gebeurtenissen, en noemt ze het uitbuiting om gebruik te maken van het feit dat het nu bijna 50 jaar geleden is dat haar zus vermoord werd. Hierop heeft ze niet direct commentaar op de wijze waarop Hilary de rol van haar zus vertolkt in de film, ze blijft het smakeloos vinden ongeacht wie de rol vertolkt/

“It doesn’t matter who it is acting in it—it’s just tasteless,”

“It’s classless how everyone is rushing to release something for the 50th anniversary of this horrific event.”

Mogelijk zou ze kunnenreageren op de wijze waarop Hilary enkele foto’s op instagram plaatste op de set van de film. Enkele volgers gaven bij een foto waarbij Hilary laat weten bevallen te zijn van een Teddybeer de volgende reacties: : “Yeah too bad Sharon never got to have her son. Poor taste,” en “Did you fall down and smack your god damn head on the concrete?! This is post is so inconsiderate, heartless and flat out disgusting. The minute Sharon’s sister Debra sees this you’re going to regret it.” Hilary zelf heeft nog niet gereageerd op de berichtgeving.

Naast de film ‘The Haunting of Sharon Tate’ zijn er momenteel nog enkele andere film producties over de gruwelijk moorden door de Manson familie:
– Regisseur Quentin Tarantino bezig zijn met een film over de Manson familie, geruchten hierover gaan sinds vorige zomer al de ronde. Leonardo DiCaprio zal hierin een rol spelen.
– ‘The Crown’ acteur Matt Smith is recent gecast in als Manson in Mary Harron’s film ‘Charlie Says’, wat gaat over 3 vrouwen die betrokken waren bij verschillende moorden van de sekte.
Leave A Comment